Våra tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Fönsterbyte

Letar du efter nya fönster till din fastighet? Vi har den nödvändiga expertisen och erfarenheten för att utföra fönsterbyten i Kumla med omnejd.


Vi tar hand om allt från installation till service och renoveringar. För din trygghet erbjuder vi garanti både på fönstren och installationen. Hos oss kan du känna dig helt trygg med ditt fönsterbyte.

Attefallshus

Hos SM Fönster & Bygg AB tar vi hand om byggnationen av Attefallshus från start till mål. Vi erbjuder både skräddarsydda lösningar med lösvirke och färdiga byggsatser. Vår tjänst omfattar allt från schaktning och grävarbeten för grunden till materialbeställningar och färdigställande. Dessutom tar vi hand om samordningen med elektriker, VVS och plåtslagare för att göra processen smidig och effektiv.

Husbyggnation

Vi som ett etablerat byggföretag med rikstäckande verksamhet i Örebro län är väl förtrogna med husbyggnation i alla dess former. Vi hanterar nybyggnationer, tillbyggnationer, ombyggnationer, renoveringar och monteringsjobb dagligen. Denna omfattande verksamhet har gett oss en gedigen och lång erfarenhet inom branschen, vilket du som kund kan känna dig trygg med.

Snickeri

SM Fönster & Bygg har långa erfarenhet inom alla typer av bygg & renoveringsprojekt i Kumla med omnejd.


Vår målsättning är att överträffa redan högt ställda förväntningar i alla delar av projektet för att bli en ännu bättre samarbetspartner, även vid framtida uppdrag.

Takläggning

Är du i behov av pålitliga takläggare i Kumla för att ta hand om ditt tak? Vi på SM Fönster & Bygg AB har lång erfarenhet av takläggningar med hög kvalitet och pålitlighet.


Vi betjänar hela Örebro län och har en mångsidig kundkrets som inkluderar privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Dessutom erbjuder vi förmånliga rotavdrag för våra takarbeten.

HUR ARBETAR VI?

1.

Du tar kontakt


Du tar kontakt med oss via vår hemsida och vi bokar in ett platsbesök hos dig.

2.

Platsbesök/Offert


Vi kommer på ett platsbesök för att inspektera och beräkna arbetet. Därefter återkommer vi snabbt med en detaljerad offert.

3.

Vi startar jobbet


Efter godkännande av offerten och fastställande av startdatum, påbörjar vi renoveringsarbetet för att skapa det du önskar.

4.

ROT-avdrag


Har ni möjlighet till ROT avdrag såhanterar vi hela faktureringprocessen gentemot skatteverket i projektet.

Din byggfirma i Kumla

Behöver du byta dina fönster eller planerar att renovera i Kumla? Vi på SM Fönster & Bygg tar hand om jobbet åt dig så att du kan fokusera på annat. Med vår bas i Kumla strävar vi alltid efter att våra kunder ska vara nöjda med det slutliga resultatet.

KONTAKTA OSS!

Om du har några frågor eller funderingar är vi på SM Fönster & Bygg alltid redo att hjälpa dig!

SM Fönster & Bygg AB

Hammargatan 3B,
692 31 Kumla